Журнал PRIMA INTERIOR #1`2020

Естетика Jeans Casual Style та функціональність Urban Style в сучасному Київському ресторані Jeansburg від дизайн бюро Дениса Кутняхова

Проект реалізований у 2019 році на площі більш ніж 228 квадратних метрів.
Стилістика ресторану об’єднує естетики Jeans Casual Style та функціональність Urban Style .
Ідеальне місце для ранкових сніданків та обідів для прогресивної молоді з навчальних корпусів та гуртожитків, кількох профільних вузів, що знаходяться найближчому ареалі до спроектованого ресторану, а у вечірній період ресторан перетворюється на заклад сімейного типу.
Текстура, технологічна простота і підбір матеріалів стали ключовим фактором для вирішення задуму. Кольоровою палітрою інтер’єру, була обрана палітра відтінків, натхнених природою: відтінками шавлії, меду та глибокого синього.

– Я хотів створити цілісний інтер’єр зі справжньою емоцією вільних мандрівників по містах і країнах в дусі Travel & Food … Текстура, технологічна простота і підбір матеріалів стали ключовим фактором для вирішення задуму.

Настрій стихійних подорожей з відсутністю правил і меж для отримання вражень від пізнання навколишнього світу став джерелом натхнення для створення інтер’єру цього ресторану…

08130, Київ
Велика кільцева дорога
Петропавлівська Борщагівка,
вул. Шкільна, 20б