Історія проекту від 2006 до 2016

від лампової студії «Style Tiffany» до барбершопу «FRISOR»

” – Ця осінь подарувала мені приємну зустріч та емоційну-реінкарнацію з одним, з моїх ранніх інтер’єрних проектів. У далекому 2006 році ми з декоратором Тетяною Мельник працювали над інтер’єрною розробкою для існувавшої на той час в Києві, лампової студії «Style Tiffany» 

Підвальне приміщення, постійно затоплювалось мешканцями з верхніх поверхів, постійна сирість та відсутність денного освітлення. Ми мали спроектувати, салон-магазин  Luxury класу для виставки продажу, вітражних світильників «реплік» від славно відомого Louis Comfort Tiffany

Наявність, різно похилих і низьких стель, а також ряду маленьких, суміжних приміщень, істотно зменшувало можливості, розвитку теми. Тоді нами, було прийнято рішення, візуально по вертикалі «розігнати» 17 см стелі під приховане LED освітлення і створення в центрі стелі вітражного плафону, для тематичної підтримки теми салону. Одна з стін, була оздоблена різьбленими панеліями буазері, дзеркалами в англійському стилі для збільшення простору по горизонталі ти витримці обраного стилю, стіни прикрашали вітражні декори.

 

” Минали роки, часто проїжджаючи вулицю Саксаганського в авто, повз волі поглядав на будинок 27. За цей час багато чого змінилося, салон «Style Tiffany» припинив своє існування, змінювалися власники та їх вивіски…

Цього року, проїжджаючи повз я все ж таки вирішив спуститься в милий, моїм спогадам салон. Подивитися, що залишилося від колишніх інтер’єрних рішень.

Вивіска – барбершоп «FRISOR» додала мотивації, давно вже хотів відвідати подібний заклад з особистих причин.

Яке ж було моє здивування, коли я побачив практично не змінений, за ці десять років інтер’єр. Нові орендарі приміщення, своїми силами зробили ремонт і запустили свій перший “FRISOR” в Києві.

Зміни торкнулися кольору стін і настінного декору. З’явилися спрямовані професійні софіти, крісла та інший антураж чоловічої перукарні. Додалися дзеркала, змінилося підлогове покриття але в цілому, стало навіть цікавіше, “брутальний дух” барбершопу в контрасті з класичним вітражним куполом створив дуже атмосферний інтер’єр.

У процесі, власної стрижки був приємно вражений спілкуванням і знайомством з творчими особистостями, Дмитром Верховецьким засновником бренду “FRISOR” і професійними барбером, майстром своєї справи  Іваном Овчаренко.



Інтер’єр “FRISOR” – як атмосферне тло фотосесії  Cooleshaphoto@amyleesummers  для журналу PLAYBOY

 

08130, Київ
Велика кільцева дорога
Петропавлівська Борщагівка,
вул. Шкільна, 20б